sobota 21. února 2009

Geniální

Mé geniální spolužačky jsou geniální. Myslím, že se opakuji.
"Neříkala si, že ti ta tužka dopisuje ?" "Ne, já řikala, že se jen rychle vypisuje"
Péťa je zamilovaná po uši a Markéta je nyní bez přítele a bez telefonu, jak dost často dává najevo.

"Bavili jsem se s Tomášem o tom, jestli ženy vzrušuje celé mužské tělo, nebo jen to co mají mezi nohama. Řekla jsem tedy, že pohled jen na jejich chloubu ženy, teda alespon mne, nijak zvlášt nepřitahuje. Já hodnotim celek. A víte co on ? Zeptal se mě, jestli jsem někdy neuvažovala nad tim, že jsem lesba."

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hmm, mě tedy nevzrušuje žádná část mužského těla :D Tedy alespoň od pohledu ne ;)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,zajímalo by mě jaký názor bys měl/a na moje nejnovější fotky

kritiku obstojím :D jen přeháněj díky

photo0.blog.cz

Anonymní řekl(a)...

někdy jsou spolužačky moc fajn, někdy lezou na nervy... jako každý :) já teď bohužel často pociťuji to druhé... a to jich mám dohromady jen 5.. ale některé z nich jsou taky fakt fajn.

Anonymní řekl(a)...

[p]A diamond [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk//thomas-sabo-charm-carriers.html]thomas sabo carriers[/url] stud could possibly be the good accessory available for that you include extra charm . This has been an proven notion and this notion has surely shot [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk//pandora-beads-with-stones.html]Genuine Pandora Beads With Stones[/url] up the profits of all of the Thomas Sabo jewelry . Probably the most desired [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk//pandora-bracelets.html]Pandora Bracelets[/url] array of elegant assortment Club thomas sabo UK originated with director Susanne Kolbli innovative idea . Children accept the advantage to actualize their own alone appearance [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk//thomas-sabo-rings.html]Thomas Sabo Rings[/url] also . Pandora [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk]online jewellery wholesalers[/url] is more than the name of a legendary figure with an infamous box . I recalled we attended a new elegant connections we applied our jones sabo earrings, abounding involving our class mates explained this specific armlet ended up being true remarkable along with the design ended [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk//thomas-sabo.html]thomas sabo uk[/url] up being true pretty.[/p]