čtvrtek 30. dubna 2009

Drahá nejdražší

Je tolik, tolik věcí, které bych chtlěla napsat, zaznamenat někam do kyber prostoru někam, kde mají význam jen pro mne. Ale nejde to.
Přesto však, doufám, že ... chtěla bych tohle vzkázat jedné z těch nejgeniálnějších. Té, která k nám přilnula v prvních hodinách tak jako bychom se znaly od mala, té, které se ted rozhodla odejít za svým snem, té, která by měla pracovat u Křečka, protože to je fakt pěkný jméno.

Nebudu se dlouze rozepisovat, jak moc nám všem chybí, protože to ona ví. Nechci, aby někdy nabyla dojmu, že to bereme jako zradu. Ano, plánovaly jsme si spousty věcí. Matematické semináře, výlet do Anglie, kafový dýchánky a také jsme byly u toho, když sis koupila pejska, když sis našla Jeho a když si musela snášet mé otázky typu "Bolí to, jako když si prst přejedeš žehličkou?"
Tam kde něco končí, vždycky něco začíná, má drahá, a to co si za sebou zanechala navždycky zůstane . Mohla bych jmenovat miliony zážitků, které se mi v tuhle chvíli vybavují (5 stupňů paniky, boj o místo v autobuse, ujíždějící vlaky, den kdy upadla zmrzlina, den kdy jsme vše opakovaly 3x, Doksy .... ) ale tuším, že by zde nebylo dost místa. Mám Tě ráda

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

[p]However, do you think that Pandora style beads are only can be used to create Pandora style bracelet, necklace, earrings and rings? [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk//pandora-glass-beads.html]Pandora Glass Beads[/url] If you say YES, I will tell you 隆掳You are wrong . The creative self-irony peacefully co-exists utilizing simple together with elegant piece rings using stones for example black, purple and tangerine cubic zirconia together with gems for example [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk//thomas-sabo-charm-carriers.html]thomas sabo carriers[/url] turquoise, onyx together with quartz . A cool blue and shiny Pandora glass beads jewelry set is [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk//pandora-beads-with-stones.html]Genuine Pandora Beads With Stones[/url] finished . Most people [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk//thomas-sabo.html]thomas sabo uk[/url] are not strange with both Pandora and Pandora jewelry anymore . [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk//pandora-diy-bracelets-necklaces.html]Necklaces Online Shop[/url] S . Twice a year are refreshing thoughts thomas [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk//pandora-bracelets.html]Pandora Bracelets[/url] sabo charms inside collection? These new approaches to diamond jewelry are brought in each spring and fall, at the same time as in correspondence with the global rise style shows in Milan, London, Paris and New york . Look to see if the [url=http://www.wholesalesjewelleryuk.co.uk//pandora-alphabet-beads.html]Pandora Alphabet Beads[/url] actual necklace offers tarnished . These [url=http://www.pandorajewelrysales.co.uk//thomas-sabo-bracelets.html]Discount Thomas Sabo Bracelets[/url] fashion cheap bracelets are produced in all kinds of materials.[/p]